Vrienden van het Dijkhuis

Rolstoelbus voor bewoners van ’t Dijkhuis


Stichting Vrienden van ’t Dijkhuis schenkt binnenkort een rolstoelbus aan ’t Dijkhuis. Deze bus is mede mogelijk gemaakt door een gift van 7500 euro van het Rabobank Coöperatiefonds. ,,Een geweldig mooie bijdrage voor deze bus”, zegt voorzitter Otto Westra. ,,Komende zomer kunnen de eerste uitjes voor de bewoners al gepland worden. Geweldig!”

De bus wordt bestuurd door vrijwilligers uit Bathmen en omstreken. ,,Er zijn al negen chauffeurs gevonden die onze cliënten overal naar toe willen rijden”, laat directeur Jackie van Beek weten. ,,Na een korte instructie over de bus kunnen zij aan de slag. Onze cliënten zijn er blij mee. Zij worden een stuk mobieler en kunnen op deze manier gemakkelijker een dagje weg, ook als ze in een rolstoel zitten.”