Vrienden van het Dijkhuis

Citaat van Johan Bronsvoord

,,De warmte van ’t Dijkhuis, zowel van het personeel als van de bewoners zelf, die voel je meteen als je binnenkomt. Je bent er echt welkom. Medewerkers zijn vriendelijk. Er is altijd tijd voor een praatje. Voor mij springt dat eruit, zeker in vergelijking met andere tehuizen. Ik draag daar graag op mijn manier een steentje aan bij. In dit geval als vriend van ’t Dijkhuis. En ik voel me daarbij gesteund door vele ander vrienden van…

Als we met elkaar allemaal iets bijdragen, dan kunnen we heel wat extra’s voor de bewoners realiseren. De mensen die er wonen, zijn nu eenmaal aangewezen op derden. Als wij als ‘vrienden van’ hun dagelijks leven kunnen opfleuren, dan vind ik dat geweldig. Op de speciaal voor ons georganiseerde open dag in april merkte ik dat ook daadwerkelijk. We werden ontvangen door enthousiaste bewoners en het bestuur van de stichting vertelde op enerverende wijze wat we met elkaar gerealiseerd hebben. Heel mooi om dit te zien en te ervaren!”